CARA JIMAT KOS SEWA LORI DENGAN CARA LORI TUMPANG.

 

Apa maksud lori tumpang. Menggunakan lori tumpang adalah merupakan salah satu cara untuk anda berjimat kos lori sewa anda. Contohnya pengendali lori sewa ada job pindah rumah dari KL ke Kuantan Pahang, ini bermakna perjalanan mereka balik ke KL dengan lori kosong tanpa muatan. Anda boleh tumpang lori kosong tersebut dengan harga yg lebih murah. Dengan cara ini anda dapat berjimat sehingga 30% ke 40% dari harga asal jika anda sewa lori dengan cara biasa.

 

Lori Sewa ZMart juga ada menawarkan khidmat lori tumpang. Namun begitu ia berdasarkan pada job outstation kami.

 

KHIDMAT LORI TUMPANG YANG TERBARU

 1. 29 MAC 2016 

  Boleh tolong sebarkan utk rakan kita di Kuala Kangsar, Perak yg perlu…(Di laluan Kuala Kangsar, Perak ke KL/Selangor)

  Sesiapa rakan rakan anda yang mahu tumpang lori kami dari Kuala Kangsar menghala ke KL or Selangor pada 29 Mac 2016 bolehlah hubungi kami untuk penjimatan. Dari Kuala Kangsar, Perak lori kami kosong.

  Sesiapa nak tumpang barang dalam laluan jalan dari mana mana arah Kuala Kangsar, Perak ke KL/SELANGOR boleh hubungi kami…Boleh tumpang barang dengan anggaran muatan lori 5 tan.

  WHATSAPP : 0187774737 EN. AZHA
  HARGA IN SYA ALLAH MEMBANTU!!!

 

25 MAC 2016

 1. Boleh tolong sebarkan utk rakan kita di Kuala Kedah yg perlu…Sesiapa rakan rakan anda yang mahu tumpang lori kami dari Kedah menghala ke KL or Selangor pada 25 Mac 2016 bolehlah hubungi kami untuk penjimatan.Dari Kuala Kedah lori kami kosong. Sesiapa nak tumpang barang dalam laluan jalan dari mana mana arah utara ke KL/SELANGOR boleh hubungi kami…Boleh tumpangbarang dengan anggaran muatan bawah setengah tan sahaja. HARGA PASTI BEST !!!Selesai : Boleh tolong sebarkan utk rakan kita di Kedah yg perlu…Sesiapa rakan rakan anda yang mahu tumpang lori kami dari Kedah menghala ke KL or Selangor pada 27 Febuary 2016 bolehlah hubungi kami untuk penjimatan.Dari Kedah lori kami kosong. Sesiapa nak tumpang barang dalam laluan jalan dari mana mana arah utara ke KL/SELANGOR boleh hubungi kami…HARGA PASTI BEST !!!

………………………………………

 1. Selesai : Sesiapa rakan rakan anda yang mahu tumpang lori kami dari KL or Selangor menghala ke Melaka pada 14 Febuary 2016 bolehlah hubungi kami untuk penjimatan.Selesai : Dari KL/SELANGOR lori kami kosong. Sesiapa nak tumpang barang dalam laluan jalan KL/SELANGOR ke Melaka boleh hubungi kami…HARGA BEST !!!
 2. Selesai : Sesiapa yang mahu tumpang lori dari Kuantan ke KL or Selangor pada 31 Jan 2016 jam 12.30 tgh hari. Hubungi kami untuk berjimat. Cara berjimat dengan lori tumpang ini moga moga dapat membantu anda untuk lebih menjimatkan.
 3. Lori tumpang dari Johor ke KL atau Selangor pada hari Selasa. Dapatkan harga jimat jika anda mahu tumpang pindah pada 2 Feb 2016.

KLIK SINI UNTUK HUBUNGI KAMI